GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Bemutatkozás

2017. február 27. - Gördeszkasuli

OKTATÁS

 

A Gördeszka Sulit 2014-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a hozzánk érzekző fiataloknak biztos alaptudást adjon a gördeszkázáshoz, amelyre később felépíthetik a saját stílusukat és trükkjeiket!

A gördeszkázás alapvetően a szabadságról szól. Nincsenek szigorúan lefektetett szabályok sem a tanulást, sem az oktatást illetően. Azonban kiemelten fontos szakszerű segítséggel megtenni az első métereket – nem csak a fejlődés, de a felesleges balesetek elkerülése céljából is. Ha profi gördeszkásoktól sajátíthatod el a nélkülözhetetlen, kulcsfontosságú mozdulatokat az felgyorsítja és biztonságosabbá teszi a tanulás folyamatát.

A gördeszkázás nem igényel atletikus testfelépítést, nincs sem korhoz, sem pedig nemhez kötve, és ami a legfontosabb, hogy mindenféle teljesítménykényszer nélkül űzhető. Az edzések alkalmával fejlődik az egyensúlyérzéked, koordinációd és az ügyességed.

A Gördeszka Suli lényege, hogy sportolás közben is jól érezd magad! A Gördeszka Sulis foglalkozások során vidám, játékos formában sajátíthatod el a gördeszkázás alapjait, vagy tovább fejlesztheted a már megszerzett tudásod.

Oktatóink a legrutinosabb hazai gördeszkások, akik az elmúlt 20 év során számos hazai és nemzetközi rendezvényen bizonyították rátermettségüket.

Az oktatás két helyszínen történik. Nyáron Óbudán a Budapest Garden (volt Görzenál) sport és szabadidőparkban, télen a Sunset Skateparkban. Erről bővebb információt a Helyszínek menüpont alatt olvashatsz.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod.

Rólunk írták:

velemenyek_szakasz_2.jpg

NYÁRI TÁBOR

 

2018-ban azért vágtunk bele a táboroztatásba, mert egy öt napos intenzív gyakorlást remek lehetősségnek tartottuk a fejlődésre.

Tapasztalatainkból ítélve bátran állítjuk, hogy egy tábor sokkal többről szól, mint ami.

Egy tábor szól az ismerkedésről, szórakozásról, csapatban való együttműködésről, sok nevetésről, a szabadidő hasznos eltöltéséről.

Nagy kaland mind a gyerekeknek, mind az oktatóknak. Sok szeretettel várunk minden kalandvágyó és/vagy unatkozó fiatalt a jó hangulatú 5 napos intenzív gördeszkázásra.

2023-as táborainkról a részletes tájékoztatót, és jelentkezési lapot a NYÁRI TÁBOR menüpont alatt találsz.

nyari_taborok_banner_900x300.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr4912298041
süti beállítások módosítása