GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Gördeszka bemutató a Wakeboard OB-n

2018. október 01. - Gördeszkasuli

Szeptember 23-án, az Omszk Wakeboard Centrum jóvoltából, lehetőségünk nyílt a tóparton lévő félcsőben bemutatózni és oktatni.

Aznap tartották a Wakboard Országos Bajnokság döntőit, mely kiváló alkalom volt arra, hogy a board-sportok iránt érdeklődők kipróbálhassák, milyen az élet négy keréken. Pumpálás a félcsőben, droppolás és egy kis segítséggel jó pár rock to fakie is sikerült a gördeszkásásra vállalkozó fiataloknak.

Örültünk a bátor kicsiknek és nagyoknak, azoknak az elismert wakeboardosoknak akik együtt gördeszkáztak velünk, ugyanis a többszörös magyar bajnok Szóláth Szebasztian és Kis Benedek is tiszteletét tette a minifélcsőben. 

Bebizonyosodott, hogy a gördeszka és a wakeboard nagyon is megfér egymás mellett, sőt mi több jó barátok.

Gratulálunk a wakeboard bajnokság helyezettjeinek, és várunk mindenkit sok szeretettel, aki úgy érzi szeretné biztonságos keretek között elsajátítani a gördeszkázás alapjait!

 A galéria megnyitásához kattints a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr3014277105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása