GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Nyári gördeszka tábor - beszámoló

2019. augusztus 19. - Gördeszkasuli

Idén másodjára került megrendezésre a Gördeszka Suli nyári tábora az óbudai Görzenálban, melyen összesen tizenhatan vettek részt.

A 7 és 14 év közötti fiúk és lányok az intenzív gördeszkázással töltött hét során rengeteget fejlődtek.

Voltak teljesen kezdők, akik éppen hogy megálltak a deszkájukon, és voltak akik már évek óta gördeszkáztak, így nagyobb rutinnal indultak neki a tábornak.

gordeszka_suli_nyari_tabor_2019_csoportkep_gorzenal.jpg

A tábor bázisául szolgáló Görzenál nagy átalakításokon esett át tavasszal, így több lehetőséget nyújtott a gyerekek szórakoztatására. Az ilyen táborok alkalmával, egyértelmű, hogy nem lehet a kicsik figyelmét egyetlen dologgal lekötni öt napon keresztül, így tökéletes időtöltést adott az új trambulin park és ninja warrior pálya, ping-pong és a csocsó bajnokság.

dscf5362.jpg

Persze a fő program a gördeszkázás volt, hiszen mindenki ezért jött.

Nagy örömmel vettük észre, hogy az ebéd utáni pihenők alkalmával nem egyszer jöttek maguk a gyerekek, hogy "akkor ideje gördeszkázni!". Számunkra ez volt az egyik legpozitívabb visszajelzés.

A napi kötelező bemelegítéseket követően, a gyakorlást két csoportra bontva végeztük.

Igyekeztünk mindenkivel a személyes képességeinek megfelelő gyakorlatokat végeztetni, melyek elsajátításával stabil alapokon nyugvó, fokozatos fejlődés érhető el.

gordeszka_suli_nyari_tabor_2019_kata_drop_in_zami_roll_in.jpg
Nagy sláger volt a "rock to fakie", melyet péntekre többen is teljesen egyedül megcsináltak. Büszkén jelentjük, hogy azok is ledroppoltak - kis segítséggel vagy teljesen egyedül - a félcsőben, akik hétfőn még nem álltak egészen biztosan a deszkájukon.

Robbanásszerű fejlődést mutatott Kata, aki a hét végére teljesen egyedül dropolt le a félcsőből, és ha így folytatja, kiemelkedő női tehetség válhat belőle.

A kicsik közül Kenéz fejlődött a leggyorsabban, aki a pár nap alatt megtanult teljesen önállóan gurulni, és magabiztosan irányítani a gördeszkáját.

A hét közepén egy igazán különleges programmal készültünk a fiataloknak. Mace és a Store13 jóvoltából újrahasznosított gördeszkalapokból készítettünk kulcstartót.

gordeszka_suli_nyari_tabor_2019_workshop_store13_mace.png

A tábor alatt a Görzenálon kívül sikerült két további gördeszkapályát is meglátogatnunk. A közelebbi Óbuda skateparkot, valamit a frissen épített, de még a hivatalos átadás előtt álló Szentendre skateparkot.

Mindkét pályán más-más jellegű elemeket, és trükköket próbálhattak ki a fiatalok. Mindenki megtalálta a képességeiknek megfelelőt.

gordeszka_suli_nyari_tabor_2019_obuda_skatepark_szentendre_skatepark.jpg

Ezúton szeretnénk gratulálni és megköszönni mindenkinek a részvételt. Köszönjük a gyerekek türelmét, kedvességét és szófogadását. Rengeteget lendített mind a tábor hangulatán mind pedig a menetén, hogy rendes skacokkal tölthettük ezt a pár napot.

A gyakorlással, játékkal teli hét nem csak a gyerekeknek, de az oktatóknak is szuper szórakoztató volt.

U.I.: Azért hétvégén mind aludtunk egy jó nagyot!

Találkozunk jövőre, amikor is egy nagy meglepetéssel várunk vissza mindenkit!

A Gördeszka Suli csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr3515033114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása