GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Kis tanítványunk az első helyen végzett az Országos Bajnokság szentendrei állomásán

2021. augusztus 05. - Gördeszkasuli

Kis tanítványunk - Venczel Samu - megnyerte a 2021-es Magyar Gördeszka Bajnokság szentendrei kupafutamán 12 év alatti kategóriában!

12_ev_alatt.jpg

Samu a kezdetek óta a Gördeszka Suli növendéke. Ugyan még csak 8 éves, de már 3 éve gördeszkázik. Fiatal kora ellenére nagyon jó a boardcontrolja, és igen kifinomult stílusa van. Switchben is kifejezetten ügyes. Egy igazi kis 'all terrain rider' .

2018-ban találkoztunk vele először, egy rákosmentei bemutatónk alkalmával, amikor anyukájával odajött hozzánk, hogy szeretné kipróbálni a gördeszkázást.

Azóta Samuval heti 1 órát gurulunk együtt a Gördeszka Suli keretein belül, emellett persze rengeteget gördeszkázik, és kitartóan gyakorol, aminek meg is látszik az eredménye. Az évek alatt kifejezetten nagy hangsúlyt fektettünk a stabil alapok elsajátítására, a lendületes gördeszkázásra a félcsőben és a skateparkban, goofy és regular alapállásban egyaránt. 

Büszkék vagyunk rá, hogy első versenyén a dobogó legfelső fokára állhatott fel! Hajrá Samu, csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr1116649474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása