GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Gördeszka Suli nyári tábor 2018

2018. augusztus 20. - Gördeszkasuli

Pár hete ért véget a Gördeszka Suli és a Gördeszkások Klubja Sportegyesület első közös szervezésű nyári gördeszka tábora.

Az öt napos programra olyan 6 és 14 év közötti fiatalokat vártunk, akik komolyabban szerettek volna megismerkedni a gördeszkázás rejtelmeivel.

Az alapok biztonságos elsajátítása mellett olyan nélkülözhetetlen dolgokat is megtanultak az ifjoncok, mint például: baleset kivédési technikák, a gördeszka karbantartása, skatepark etikett valamint a helyes versenyzés és felkészülés alapjai.

Nagyon izgalmas volt tehetséges és lelkes fiatalokkal foglalkozni. Ebben a korban a gyerekek vakmerőek, gyorsan tanulnak, szívják magukba a tudást, így egy ilyen intenzív, gyakorlással teli hét alatt rengeteget fejlődnek.


 Minden sportban fontos az utánpótlás nevelés, így Magyarországon is a gördeszka jövője az új generáció kezében van.

Sok tehetséges felnőtt sportolónk van, viszont mi egy más légkörben nőttünk fel. Mi az utcán tanultunk deszkázni, a trükköket pedig egymástól és külföldi videókból lestük el. 10-20 évvel ez előtt kevesebb volt a lehetőség, álmodni sem mertük, hogy a gördeszka egy nap olimpiai sportággá növi ki magát.

A mi elsődleges célunk azonban, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a gördeszkán!

Ez a tábor a kezdet volt. Szeretnénk állandósítani valamint jövőre több turnusban indítani. Köszönjük szépen a részvételeket, a segítséget és a támogatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr1614823312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása