GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Auchan Korzó - Extrémsport Fesztivál

2018. szeptember 30. - Gördeszkasuli

2019. szeptember 22-én Budaörsön jártunk, ahol az Auchan Korzó parkolójában megrendezett Extrém Sport Fesztivál keretein belül tartottunk egész napos gördeszka oktatást és bemutatót.

gordeszka_suli_minifelcso_auchan_korzo_parkolopalya_1.jpg

Ezen a napon nem csak a gördeszka, de a görkorcsolya valamint a BMX rejtelmeivel is megismerkedhettek a kíváncsiskodók. Valamint zenés programok és akrobatikus kosárlabda bemutató is színesítette a műsort.

A #Parkolópálya területén felállított  mobil minifélcsövünket és mobil gördeszkapálya elemeinket kifejezetten a kezdő és haladó gördeszkások számára hoztuk el, akik azt egyből használatba is vették.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, ugyanis a reggeli csöpörgő eső ellenére délután kisütött a nap. Ennek köszönhetően sok gyermek jött el és deszkázott velünk. Volt aki saját deszkával érkezett, és akadt olyan aki most állt először gördeszkán. Az alapoktól a legelső trükkökig több mindent átvettünk, természetesen annak fényében, hogy ki milyen szinten állt.

A kitartó gyakorlást pedig, a nap végén tartott, amatőr versennyel koronáztuk meg, amely első három helyezettje értékes ajándékokkal gazdagodott az Auchan Korzó felajánlásából.

gordeszka_suli_minifelcso_auchan_korzo_parkolopalya_2.jpg

A hangulatért felelős Animal Cannibals is kivette a részét a buliból, nélkülük nem lett volna ilyen tökéletes a nap!

Köszönjük az Auchan Korzónak a meghívást, valamint nektek, hogy eljöttetek!

 

Ha te is szeretnél rendezvényedre mobil gördeszkapályát, vagy extrémsport bemutatót, ne habozz, KERESS MINKET bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr8614832058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása