GÖRDESZKA SULI

GÖRDESZKA SULI

Elindult a jelentkezés nyári táborukba

2019. május 13. - Gördeszkasuli

Idén újra megrendezzük a Gördeszka Suli nyári táborát!

Sok szeretettel várunk minden kalandvágyó és/vagy unatkozó fiatalt a jó hangulatú 5 napos intenzív gördeszkázásra. 

Szeretnénk ha a hozzánk érkező gyerekek, tinédzserek biztonságos körülmények között sajátíthatnák el az alapokat, és fejlődhetnének a már megszerzett tudás birtokában.

A több éves oktatói tapasztalattal rendelkező Gördeszka Sulival, 2018-ban azért vágtunk bele a táboroztatásba, mert ezt az öt napos intenzív gyakorlást remek lehetősségnek tartottuk a fejlődésre.
2_720x720.jpg

Tapasztalatainkból ítélve bátran állítjuk, hogy egy tábor sokkal többről szól, mint ami.

Egy tábor szól az ismerkedésről, szórakozásról, csapatban való együttműködésről, sok nevetésről, a szabadidő hasznos eltöltéséről. Nagy kaland mind a gyerekeknek, mind az oktatóknak.

A tábor szakmai vezetője Kaposi Dávid - a Gördeszka Suli alapítója, a Gördeszkások Klubja Sportegyesület elnöke, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett minősített snowboard oktatói végzettséget - közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött várja a fiatalokat augusztus 12-16 -a között.

Részletekért KERESS MINKET, és felvesszük veled a kapcsolatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasuli.blog.hu/api/trackback/id/tr5814823406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása